Pre-workout kosttilskud er designet til at hjælpe med at øge din præstation ved at øge energi, kraft og udholdenhed. Det kan give træningsenergien et pift og musklerne lidt ekstra at skyde med. Hvis du kan relatere til en nedadgående træning og motivation til træning, så læs hvordan pre-workout kan hjælpe, her.

Hvad er Pre-workout?

Hvis du ikke ved, hvad pre-workout er, så bør du læse med her, hvor vi netop gennemgår, hvorfor pre-workout kan hjælpe med at komme i gang med din træning og ikke mindst være medvirkende til en bedre træning.

Pre-workout er nemlig en måde at øge din energi på, samt optimerer det også din performance under træningen. Typisk er Pre-workout et pulveriseret kosttilskud, som du hurtigt og enkelt kan blande op med vand. Pre-workout er derfor et godt alternativ til at kombinere f.eks. proteinpulver og andre forskellige kosttilskud inden du påbegynder din træning. Derudover findes det også som pre-workout shot, altså små flasker, der kan drikkes lige inden træning, hvis man gerne vil slippe for selv at stå for at blande det op. F.eks. kan du se vores anbefaling af det bedste pre-workout shot fra Pure Power lige her.

Hvad indeholder Pre-workout? Hvert mærke har sin egne ingredienser, men de gængse ingredienser er koffein, kreatin, vitaminer. Det afhænger meget af hvilket produkt man vælger, vi har dog udvalgt nogle produkter her som vi anbefale hvis man skal prøve sig ud i pre-workout. Formålet med pre-workout er det samme, nemlig at øge energi og styrke.

Hvad gør pre-workout for min træning? Uanset om du er mest til anaerob træning (som vægtløftning) eller udholdenhedstræning (som cardio), så er det med til at give dig et energiboost og forsinke trætheden.

Hvis du er ny til at træne og har brug for et energiboost, eller hvis du har trænet i et stykke tid og føler, at dine fremskridt er stagneret, kan pre-workout også være særligt gavnligt for dig. Fordelene ved pre-workout er relateret til at øge energi, ydeevne og styrke. Hvilket vi alle kan bruge.

Hvornår skal jeg tage pre-workout?  Pre-workouts virker ved at give dig forskellige næringsstoffer, der forbedrer din træningspræstation. Det kan være gennem ingredienser som koffein, der kan forbedre din tid til træthed under træning. Derudover kan vitaminer også være med til at hjælpe dig med øget energiniveau under træning, så du kan yde mere. Derfor anbefales det også, at pre-workout indtages inden påbegyndelse af træning for både at øge præstation og give dig et energiboost.

Er pre-workout dårligt for mig? Nogle vil mene, at det kan lyde meget omfattende at tage pre-workout. Men der er ingen beviser for udbredte negative virkninger. De mulige bivirkninger afhænger meget af ingredienserne, hvorfor vi også har anbefalet disse produkter. For det er sandt, at koffein og andre energiforstærkende stoffer kan øge din puls og ikke mindst dit blodtryk midlertidigt. Vi vil derfor også anbefale, før du tager pre-workout og pre-workout shots, at du tænker over hvor meget koffein du har indtaget, da dette kan medvirke til kvalme, hjertebanken og hovedpine hos dem der følsomme over for koffein. Så du skal gerne time din pre-workout, hvis du for nylig også har drukket kaffe eller andet med koffein indhold. Så pas på med at indtage dette i aftentimerne, da det kan have påvirkning på din søvnkvalitet og dermed ødelægge din krops restitution, som også er meget vigtigt for dig.

Til sidst vil vi gerne opfordre til, at man drøfter med sin praktiserende læge, hvilke kosttilskud der er gode for dig, hvis man begynder en ny rutine, så du kan blive rådgivet ordentligt og overvåge den virkning det ellers har på dig.

Beskrivelse af udvalgte produkter:

I nedenstående har vi udvalgt de(t) produkt(er), vi vil anbefale, som har været særligt efterspurgt. Dette med udgangspunkt i brugerbedømmelser, tests og produktindhold. Disse udvalgte pre-workouts anbefales alle til at blive drukket 30 min før træning, og er udviklet til at give dig ekstrem overskud og energi, så du får maksimalt udbytte ud af din træning. Derudover medvirker disse også til forbedret muskelstyrke og udholdenhed.

UDVALGTE SHOT

Nutramino +Pro Pre Workout Shot Orange 60ml - 12 stk

Nutramino + Pro Pre-workout shot berries

Nutramino +Pro Pre Workout shot skal drikkes 30 min før træning og er udviklet til at give ekstrem overskud og energi, så du får maksimalt udbytte af din træning

UDVALGTE TABLETTER

Bodylab Hydro Tabs (1x20 stk) - Tropical

Bodylab Hydro Tabs (1×20 stk) – Tropical

Tabletterne opløses nemt i vand og giver desuden en frisk smag af appelsin.

UDVALGTE PULVER

Bodylab Preworkout 200 g - Blue Raspberry

Bodylab Preworkout 200 g – Blue Raspberry

Denne preworkout har en smag af blåbær og indeholder ingredienser som beta-alanin, koffein, citrulin malat og L-tyrosin.

Nutramino +Pro Pre Workout Shot Orange 60ml - 12 stk

Udvalgte shot:

Nutramino + Pro Pre-workout shot berries

Pre Workout shot er et drikkeklar produkt og indeholder nøje udvalgte ingredienser, som giver dig det ultimative Pre Workout produkt i komprimeret form. Du får aminosyren l-arginin AKG, beta-alanin, vitamin B6 + B12 og et højt indhold af koffein. Pre Workout shot er sukkerfri og har en frisk appelsinsmag

Næringsindhold pr. 100 g

Vitamin B6

1,7 mg

Beta-alanin

3,3 g

L-arginin

3,3 g

Koffein

333 mg

Find de bedste priser

Bodylab Hydro Tabs (1x20 stk) - Tropical

Udvalgte tabletter:

Bodylab Hydro Tabs (1×20 stk) – Tropical

Sukkerfri brusetablet med koffein, vitamin C og mineraler – Vitamin C bidrager til at mindske træthed og udmattelse
– Let og forfriskende
– Modvirker dehydrering
Med Bodylab Hydro Tabs kan du nemt og bekvemt blande din egen sportsdrik

Næringsindhold 500 ml færdigdrik (1 tablet) 

Vitamin C

13 mg

Kalium

90 mg

Magnesium

75 mg

Calcium

120 mg

Find de bedste priser

Bodylab Preworkout 200 g - Blue Raspberry

Udvalgte pulver:

Bodylab Preworkout 200 g – Blue Raspberry

Bodylabs Preworkout indeholder ingredienser, som beta-alanin, koffein, citrulin malat og L-tyrosin. Ved dette produkt er de tilsatte BCAA aminosyrer i 2:1:1 forholdet, hvilket medfører, at du udover preworkout effekten nu også indtager leucin, isoleucin og valin helt uden tilsat sukker (har et naturligt findhold af sukker)!

Næringsindhold dagsdosis (6 g)

L-leucin

1000 mg

Beta-alanin

1000 mg

L-arginin

1000 mg

Koffein

100 mg.

Find de bedste priser

SAMMENLIGN PRISER BLANDT DE BEDSTE DANSKE FORHANDLERE