Forside 5 Kosttilskud til træningen 5 Kategori: Pre workout

Oversigt over Pre Workout

Hos SimpleFit har vi samlet et stort udvalg på flere forskellige pre workouts. Pre Workout er et kosttilskud i form af en , der som det engelske navn siger, indtages før træningen. Kosttilskud indeholder ofte ingredienser som kan booste energien, muskelopbygning og præstationsevnen ved træning. Ofte finder du blandt andet koffein, beta-alanin og BCAA i Pre Workout produkter. 

Show Filter
Price Range

konsistens

Smag

Forhandler

Mere om Pre Workout

Generelt:

Som altid er alle kroppe og behov forskellige fra person til person, og der findes derfor ikke et endegyldigt svar om, hvad den enkelte person har brug for og kan tolerere. Det anbefales dog at man tager pre workout 30-45 minutter inden træningen påbegyndes.

 

De fleste, som tager pre-workout kosttilskud, tager dem dog pga. en præstationsfremmende effekt. De fleste produkter indeholder f.eks. som indeholder ingredienser som koffein. Koffein er præstationsfremmende men virker dog bedst i forbindelse med udholdenhedssport. De fleste, som tager koffein som pre-workout i forbindelse med styrketræning, oplever dog et højere energiniveau og oplever samtidigt, at de kan holde træningen gående i længere tid, før de kører trætte.